Neteller kaszinók online

Neteller kaszinok online

Egyre több online kaszinóban fizethetsz Neteller segítségével. Az alábbiakban részletes útmutatást adunk a Neteller használatához a kaszinó befizetések során.

Az internetes szolgáltatási piacon az elmúlt évek során számos új fizetési mód jelent meg, amelyek rövid idő alatt nagy népszerűségre tettek szert. Ezt elsősorban annak köszönhették, hogy biztonságos és gyors tranzakciókat kínálnak a felhasználóknak. Ezek a fizetési módok ilyen módon visszaszorították az addig dominánsnak számító bankkártyákat és a banki átutalásokat. Az egyik ilyen fizetési szolgáltató a Neteller, amelyet számos online kaszinóban használhatunk. Ez a szolgáltató 1999 óta létezik és nagyjából két évtizede találhatunk Neteller online kaszinókat. Az alábbi cikkből megismerheted ezt a fizetési módot és megtudhatod, hogyan használható internetes fizetésekre.

A 20 legjobb kaszinó magyar játékosok részére 2023-ban:

https://www.gamblingtherapy.org/hu/

18+. Kérjük felelősségteljesen játssz!

Powbet kaszinó

Powbet kaszino
A Powbet kaszinó szolgáltatások széles palettájával és versenyképes promóciókkal várja a látogatókat. Az oldalon sportfogadás és kaszinó játékok egyaránt megtalálhatók. A kaszinó oldala magyar nyelven is elérhető és van egy 24 órán át aktív ügyfélszolgálatuk is, amely élő chaten és e-mailben érhető el.

A kaszinó részleg látogatóit egy minőségi üdvözlő bónusz várja, amelynek keretében a befizetésük 100%-át kapják meg bónusz formájában, aminek a felső értékhatára 150.000 forint is lehet. Mellé jár még 200 ingyenes pörgetés, amelyeket a széles nyerőgépes választékon belül tudsz felhasználni. Ennyi pörgetéssel alaposan megismerheted ezeket a játékokat.

Ezen felül a meglévő játékosokat is számos bónusz várja, amelyek között van egy vasárnapi promóció, amellyel 100 ingyenes pörgetéshez juthatunk és egy heti cashback akció is. Ennek keretében az elköltött pénzünk 15%-át kaphatjuk vissza maximum 1.000.000 forint értékben.

A Powbet kaszinó gondol az élő osztós részleg látogatóira is, őket is számos promóció várja. Az élő cashback akció keretében a játékosok veszteségeik 25%-át kaphatják vissza 600.000 forintig. De van egy Drops & Wins verseny is, amelynek során a játékosok megszerezhetik a részüket az 500.000 eurós nyereményalapból.

Az oldalon olyan fizetési módok közül választhatunk, mint a Neteller, a Skrill, a Visa, a paysafecard, vagy a Klarna. 

Rabona kaszinó

Rabona kaszino

A Rabona kaszinó minőségi játékválasztékával, magyar nyelvű felületével és versenyképes bónuszaival emelkedik ki a szerencsejáték platformok kínálatából. Ahhoz, hogy az oldal ajánlataihoz hozzáférhessünk, fiókot kell nyitnunk az oldalon. Ezt a jobb felső sarokban lévő Regisztráció gombra kattintva tudjuk megtenni. Miután megadtuk az adatainkat és hitelesítettük a fiókunkat, megnyílik előttünk az oldal promóciós kínálata.

A Rabona kaszinó promóciós részlegében külön elrendezésben találhatjuk a sportfogadási és a kaszinó részleg látogatóinak szóló promóciókat. A kaszinó játékosok üdvözlő bónuszai igen változatosak, egy helyett négy különböző ajánlat közül választhatunk, nézzük ezeket.

Az első számú üdvözlő bónusz keretében az új ügyfelek 100%-os befizetési bónuszt kapnak 150.000 forintig, 200 ingyenes pörgetést és egy bónusz crabet. A másik bónusz keretében 200%-os befizetési bónuszhoz juthatunk 15.000 forintig, ami mellé szintén kapunk egy bónusz crabet.

A harmadik bónusz keretében visszakaphatjuk a veszteségeink egy részét. Ez ugyanis egy cashback bónusz, amelynek maximális értéke 60.000 forint. A negyedik ajánlat pedig a kriptovalutát használó játékosoknak szól. Azok, akik bitcoinban, ethereumban, vagy más kriptovalutában fizetnek be, 100 mBTC értékű bónuszt kaphatnak, 100 ingyenes pörgetés és egy bónusz crab társaságában.

Az oldalon a befizetések azonnal megvalósulnak, jutalékfizetési kötelezettség nincs. A fizetési módok között megtalálható többek között a Neteller, a paysafecard, a Skrill, a bankkártyák és a különböző kriptovaluták is.

Librabet kaszinó

Librabet kaszino

A Librabet kaszinó üzemeltetői három dologra összpontosítanak: a sportfogadásokra, az élő kaszinóra és a kaszinó játékokra. Ezt láthatjuk, ha megnyitjuk a kezdőoldalt, amelyet betöltenek a három említett részleg új látogatóinak szánt promóciós ajánlatok.

Az oldalon természetesen ingyenesen is játszhatunk a legtöbb játékkal, de az igazi élmény mégis csak az, ha némi pénzt nyerünk egy pörgetéssel vagy egy kártyamenettel. Ráadásul a Librabet számos nagyszerű promóciót kínál, amelyek igényléséhez szintén végre kell hajtanunk egy befizetést.

Amennyiben a sportfogadások érdekelnek, ennek a részlegnek az üdvözlő bónusza maximum 35.000 forint jutalmat biztosít, mellé pedig 4.000 forint értékben kapsz ingyenes fogadási lehetőséget. Ha a kaszinó játékokkal szeretnél játszani, akkor választhatod a kaszinó bónuszt is. Ennek keretében akár 150.000 forint értékben szerezhetsz befizetési bónuszt.

A vérbeli online kaszinó játékosok azonban mindenképp az élő kaszinóra esküsznek. Itt szoftverek helyett élő osztó ellen játszhatsz, ami már majdnem olyan, mintha ott ülnél egy szárazföldi kaszinóban. Az élő kaszinó látogatóit a Librabetnél egy pénzvisszatérítési bónusz várja 50.000 forintig.

Ami pedig az igénybe vehető fizetési módokat illeti, megtalálhatjuk itt az olyan lehetőségeket, mint a Neteller, a Skrill, az Astropay, a Visa, a Mastercard és számos kriptovaluta.

Slots Palace kaszinó

Slots Palace kaszino

Nevére rácáfolva a Slots Palace kaszinó nem csak nyerőgépeket kínál. Találhatunk itt asztali játékokat, más kaszinó játékokat, élő osztós játékokat és sportfogadási lehetőségek is várnak ránk. Egyszóval, akár a fogadások, akár a kaszinó érdekel bennünket, itt találni fogunk kedvünkre való szórakozási lehetőséget. 

Ráadásul, amennyiben úgy döntünk, hogy fiókot nyitunk ebben a kaszinóban, mindjárt egy kirobbanó üdvözlő bónusz vár bennünket, amelynek keretében nem csak az első befizetésünk mellé jár jutalom de a második és a harmadik után is. Az üdvözlő bónusz értéke összességében a három befizetés során elérheti a 300.000 forintot.

A Slots Palace kaszinó gondol azokra a játékosokra is, akik a hagyományos valuták helyett a kriptovalutákat részesítik előnyben. Az ő részükre egy külön üdvözlő bónuszt készítettek. Ha valamilyen kriptovalutában hajtod végre első befizetésedet, a jutalmat akár 100 mBTC is lehet, mellé pedig jár 100 ingyenes pörgetés.

Ami a fizetési módokat illeti, a fenti bónuszból már kitalálhattad, hogy ebben a kaszinóban fizethetsz kriptovalutával. De ezen felül olyan lehetőségek is a rendelkezésedre állnak, mint a Neteller, a paysafecard, a Skrill, vagy a Sticpay.

Mostbet kaszinó

Mostbet kaszino

A Mostbet kaszinó megjelenésével, funkcióival, játékválasztékával és promócióival egyaránt azt igazolja, hogy számára az ügyfelek elégedettsége az első helyen áll. Ezt láthatjuk abból is, hogy ez a kaszinó felismerte annak a ténynek a fontosságát, hogy egyre többen játszanak mobiltelefonjukon keresztül.

Ezért, nem csak arról gondoskodtak, hogy az oldalukat optimalizálják a különböző operációs rendszerekkel működő telefonok böngészőire, de külön appokat is kifejlesztettek Android és iOS rendszerekre is. Ezeket megtalálhatjuk a kaszinó oldalának bal felső sarkában, ahonnan néhány lépésben telepíteni is tudjuk.

Ami az oldalon elérhető játékválasztékot illeti, az igazán sokrétű. Találhatunk itt sportfogadást, kaszinó játékokat, élő osztós játékokat, sőt még az Aviator nevű játékkal is játszhatunk.

Az elérhető fizetési módok között a következőket találhatjuk meg: Visa, Mastercard, eco Pays, bitcoin, WebMoney. A fizetési tranzakciók titkosítottak és biztonságosak, a befizetések azonnal ott lesznek a számládon.

Befizetések és kifizetések a Neteller online kaszinókban

A Neteller egy e-pénztárca, vagy szokták még digitális fizetési módnak is nevezni, mert nem úgy működik, mint a megszokott bankkártyák, vagy számlák. Egy virtuális szolgáltatóról van szó, vagyis nem kell semmilyen bankfiókba bemenned, a számlanyitás és minden egyéb ügylet online történik. Ahhoz, hogy Neteller számlád legyen, meg kell nyitnod a szolgáltató honlapját és ott a regisztrációs folyamat elvégzésével megnyithatod a számládat. Ezek után azt össze kell kapcsolnod a bankszámláddal, ahonnan fel tudod tölteni a kívánt összeggel. 

A Neteller használata az online kaszinókban fizetési módként  nagyon egyszerű és gördülékeny. Annyit kell tenned, hogy miután fiókot regisztráltál a kiválasztott kaszinóban, a Pénztár részlegben a Neteller lehetőséget választod ki és feltöltheted róla a kaszinószámládat. Illetve, ugyanez a folyamat a kifizetés esetén is. Ez egy biztonságos fizetési mód, hiszen a Neteller számládon csak annyi pénzt kell tartanod, amennyit éppen át szeretnél utalni, ezért nem áll fenn a veszélye, hogy illetéktelen személyek nagyobb összegeket nyúljanak le tőled.

Neteller kaszinok online

Online kaszinó játékok Netellerrel

A Neteller online kaszinókból Magyarországon is egyre több van, ugyanis maga a fizetési mód nagyon praktikus és biztonságos, ennélfogva folyamatosan növekszik a felhasználói száma. Ezt a trendet ismerték fel a kaszinókat üzemeltető cégek és tették elérhetővé oldalaikon, hiszen így sokkal több ügyfelet tudnak az oldalukra vonzani.

Ami az ezzel a fizetési móddal elérhető játékválasztékot illeti, ebben a tekintetben semmiféle korlátozásokat nem fogsz találni. Ha egyszer befizetted a játékra szánt összeget egy Neteller online kaszinóban, a teljes játékválaszték elérhetővé válik. 

Az alábbiakban kicsit részletesebben is bemutatjuk, milyen játékokkal játszhatsz a Netelleres befizetést követően.

 • Asztali játékok. Az asztali játékok már a szárazföldi kaszinókban is jelen voltak és az online szerencsejáték platformokon is nagyon népszerűek. Ezek közé tartoznak az olyan játékok, mint a blackjack, a póker, a rulett és a baccarat, azzal, hogy a virtuális játékoldalakon ezeknek számos változatával találkozhatsz.
 • Nyerőgépek. A nyerőgépes játékok is nagyon népszerűek az online kaszinókban, olyannyira, hogy a legtöbb ilyen platformon több ezret is találhatunk belőlük. Ezeknek a játékoknak többféle változatát érhetjük el, mint amilyenek a klasszikus, a gyümölcsös nyerőgépek, a Megaways játékok és a progresszív jackpotok.
 • Élő osztós játékok. Az online kaszinók élő osztós részleggel is rendelkeznek, ahol élő közvetítésen keresztül nem egy szoftver ellen játszunk, hanem egy élő osztóval nézhetünk farkasszemet. Az élő osztós részlegben számos különböző játék közül választhatunk.

A Neteller online kaszinók előnyei és hátrányai

A Neteller népszerűsége az internetes kaszinókban elsősorban annak köszönhető, hogy egy gyors és biztonságos fizetési módról van szó, a biztonság pedig a virtuális térben kiemelt fontossággal bír. Erről eleve a platformoknak is gondoskodniuk kell olyan módon, hogy különböző titkosítási rendszereket vezetnek be, amelyek megakadályozzák, hogy az egyes tranzakciók esetében illetéktelen személyek valamilyen csalást hajthassanak végre.

A platform másik fontos előnye a gyors be-, illetve kifizetési idő. Ami a befizetéseket illeti, ma már összességében minden kaszinóról elmondható, hogy a letétek elhelyezése instant, vagyis a befizetett összeg azonnal megjelenik a számlán. A kifizetéseknél már szoktak lenni eltérések, így a banki átutalás esetén például 3-5 munkanap is szükséges a tranzakció megvalósulásához, ezzel szemben a Netellerrel ez 24 órán belül megvalósulhat.

Előnyök Hátrányok
Gyors kifizetések Egyes országokban korlátozott
Biztonságos fizetés Díjfizetési kötelezettség
Elérhető mobil app  

Valódi játékmenetek a Neteller kaszinókban

Ha még nem játszottál Neteller kaszinóban, lehet, hogy kissé bizonytalan vagy, hogyan is kellene elkezdeni. Erre semmi okod sincs, mert maga a folyamat nagyon egyszerű, amiről hamarosan meggyőződhetsz te is. A mi javaslatunk, hogy mielőtt még belekezdenél a valódi pénzes játékba, ismerkedj meg az adott kaszinóval. Vagyis, nézz szét a játékválasztékban, próbálj ki egy-két játékot ingyenesen és természetesen győződj meg róla, hogy a kaszinó elfogadja fizetési módként a Netellert is.

Érdemes megvizsgálni a kaszinó üdvözlő bónuszait és folyamatos promócióit, valamint, hogy rendelkezik-e az oldal hűségprogrammal. Érdemes összehasonlítást végezned több kaszinó között és azt választani, amelyiknek az ajánlata számodra a legkedvezőbb. Ha mindezzel megvagy, és játszanál, a következő lépéseket kövesd:

1. Nyisd meg az oldalt és kattints a Regisztráció gombra.
2. Add meg az adataidat és hitelesítsd a fiókodat.
3. Fizess be a számládra.
4. Válaszd ki a játékot és kezdd meg a szórakozást.

Fizetési bónuszok a Neteller kaszinókban

A kaszinók egyik legfontosabb eszköze, amellyel új ügyfeleket szerez az oldalnak a különböző bónuszok. Ezek olyan jutalmak, amelyeket a játékban tudsz felhasználni. Remek lehetőséget biztosítanak arra, hogy kipróbáld a kaszinó játékait és tapasztalatot szerezz arra vonatkozóan, hogy mennyire működik jól az oldal, mennyire vagy elégedett például az ügyfélszolgálat működésével.

Ezekben a kaszinókban általában a következő bónuszokkal találkozhatsz:

 • Ingyenes pörgetések. Ezeket a pörgetéseket a kaszinó nyerőgépein tudod felhasználni.
 • Bónuszpénz. A befizetésed után kapott összeg, amelyet a kaszinóban lévő játékokban tudsz elkölteni.
 • Cashback bónusz. A játékmenet végén az elköltött pénz egy részét visszakaphatod és újra játszthatsz vele.
 • Befizetés nélküli bónusz. Saját pénz befizetése nélkül szerzett jutalom, ami lehet a fenti három kategória valamelyike, de lehetnek hűségpontok is.

A Neteller kaszinók online mobilváltozata

Az online kaszinók játékosai közül egyre többen választják a játékra a mobiltelefonjukat, amire a szolgáltatók azzal reagáltak, hogy a játékoldalak fennakadás nélkül elérhetők a telefon böngészőjén keresztül is, sőt, egyes kaszinók saját appal is rendelkeznek.

Ezt a trendet követi ez a vállalkozás is, így ezt a fizetési szolgáltatást is el tudjuk érni alkalmazáson keresztül, ami a mobil online kaszinó felhasználók számára nagyon előnyös. Ez az app minden olyan részleggel rendelkezik, mint az asztali változat, tehát ennek köszönhetően akár mozgás közben is kezelhetjük a pénzügyeinket.

Neteller befizetési idők, díjak, kifizetések

A Neteller kaszinók online népszerűségének egyik oka, hogy biztonságos és gyors fizetési módról van szó. Ez azt jelenti, hogy az online kaszinókban végrehajtott befizetések azonnal megvalósulnak, vagyis a pénz a küldést követő néhány percen belül megjelenik a számlán. A kifizetések esetében ez függ a kaszinótól is, amelynek először jóvá kell hagynia a kifizetést, de miután ez megtörtént, a pénz 24 órán belül a számlánkra kerül. A számláról történő kifizetések járnak némi költségekkel is. A kifizetések esetén egy 2,5%-os díjjal kell számolnunk, ami jelképes összeg. Az online kaszinó nyeremény adózása országonként eltérő.

Neteller ügyfélszolgálat

Annak érdekében, hogy a felhasználók minden esetben gyors és hatékony segítséget kapjanak, fontos, hogy a kaszinóban a megfelelő ügyfélszolgálat működjön. Ez azt jelenti, hogy hasznos, ha van egy olyan GYIK részleg, amely a pénzügyekkel kapcsolatban is tartalmaz javaslatokat, illetve, ha működik egy 24 órán át elérhető élő chates ügyfélszolgálat. De ha itt nem kapsz segítséget, a szolgáltatás oldalán is kérdezhetsz, ahol telefonon és élő chaten is választ kaphatsz a kérdéseidre.

Tippek Neteller felhasználók részére

Annak érdekében, hogy minél sikeresebben tudd használni a számládat az online kaszinókban, a következő dolgokra érdemes odafigyelni:

 • Ellenőrizd a bónuszok feltételeit. Van olyan kaszinó, ahol ezzel a fizetési móddal nem igényelhetsz üdvözlő bónuszt. Erről győződj meg.
 • Ellenőrizd a fizetési értékhatárokat. A különböző kaszinók be- és kifizetési limitjei eltérhetnek, ezeket is érdemes megvizsgálni.
 • Biztonság. Nézz utána, mennyire biztonságos az adott online kaszinó.
 • Költségvetés. Állítsd be a napi, heti, havi költségvetésedet, hogy elkerüld a túlköltekezést.

GYIK

Biztonságos-e a Neteller az online kaszinókból való kifizetések esetén?

Ha a kaszinó biztonsági intézkedései megfelelőek, akkor a kifizetések is biztonságosak lesznek.

Kell-e díjat fizetni a számla feltöltéséért?

Az online kaszinó nem számol fel díjat a be-és kifizetések esetén, a cég díjait a honlapjukon tudod ellenőrizni.

Elfogadják-e a magyar online kaszinók a Netellert?

A legjobb online kaszinó vélemények szerint a legtöbb magyar online kaszinó elfogadja, de ezt mindig ellenőrizd az adott kaszinóban.

Játszhatok kriptovalutában, ha Netellert szeretnék használni?

A Neteller lehetőséget biztosít a kriptovalutás kereskedésre is.

Melyek a Neteller számla előnyei és hátrányai?

A legfőbb előnye, hogy gyors és biztonságos, a hátránya pedig, hogy egyes kaszinókban nem igényelheted velük a bónuszokat.

Letölthető a Neteller mobil app?

Az alkalmazást a szolgáltatás honlapján tudod letölteni.

Milyen a Netellerhez hasonló fizetési módok léteznek?

Számos digitális pénzügyi szolgáltatás létezik, ilyenek például a Skrill, vagy a PayPal.

Mely országok online kaszinói fogadják el a Netellert?

Magyarországon használható ez a fizetési mód, az engedélyezett országok teljes listáját a szolgáltatás honlapján találhatod meg.