Skrill kaszinó online

Skrill kaszino online

A Skrill egy népszerű digitális fizetési rendszer, amelyet az online kaszinók többsége is elfogad Magyarországon. Részletes útmutató a Skrill használatához.

A kezdeti időszaktól eltérően, amikor még csak néhány fizetési mód volt elérhető az online kaszinókban, ami elsősorban a banki átutalást és a bankkártyás fizetési módot jelentette, ma már számos egyéb fizetési mód is elérhetővé vált. A legtöbb online szerencsejáték oldal ezeken kívül elérhetővé teszi a különböző e-pénztárcás megoldásokat, az utalványos, vagy a mobilfizetést és egyre több helyen van arra is lehetőségünk, hogy kriptovalutában fizessünk. Az e-pénztárcás fizetések közül az egyik legnépszerűbb a Skrill, amelyek számos előnyös funkciója miatt mind több játékos választ és egyre több magyar hivatalos online kaszinó tesz elérhetővé. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk az online Skrill kaszinók működését.

A 20 legjobb kaszinó magyar játékosok részére 2023-ban:

https://www.gamblingtherapy.org/hu/

18+. Kérjük felelősségteljesen játssz!

Energy kaszinó

Energy kaszino

Az Energy kaszinó nevének megfelelően energikus kalandokat kínál a játékosoknak, számos feltöltődési lehetőség vár mindenkit. Erről már a fióknyitás alkalmával lehetőségünk van meggyőződni, amikor választhatunk egy üdvözlő ajánlatot.

Ez az oldal élő osztós és kaszinó játékokat kínál, ennek megfelelően két üdvözlő csomag közül tudunk választani, attól függően, melyik részlegben szeretnénk játszani. Az élő kaszinó üdvözlő bónusza 25% pénzvisszatérítési lehetőséget biztosít akár 75.000 forintig. Ha az élő blackjack, az élő póker, az élő rulett és más élő osztós játékok a kedvenceid, akkor ez a bónusz jól fog neked jönni.

A kaszinó részleg látogatói választhatnak egy másik üdvözlő bónuszt, amelynek keretében hihetetlen 200%-os befizetési bónuszt kapsz 20.000 forintig, mellé pedig jár 100 EnergySpin, amelyeket a Legacy of Dead nyerőgépen tudsz felhasználni.

Ezzel azonban nincs vége, ugyanis ennek az ajánlatnak van egy második, újratöltéses változata is. A második befizetésed után ugyanis újabb 200% bónusz vár rád 20.000 forintig. Emellé is jár 100 Energy ingyenes pörgetés, amelyeket a Book of Dead játékban tudsz felhasználni.

Mindezek igényléséhez azonban pénzt kell befizetned. Ami az Energy kaszinó által kínált fizetési módokat illeti, ezek között ott van a Skrill, a Neteller, a Visa, a Mastercard, a Jeton és a Rapid Transfer. A befizetések azonnaliak, jutalékfizetési kötelezettség nélkül.

Wazamba kaszinó

Wazamba kaszino

A Wazamba kaszinó oldalának megnyitásával egy dél-amerikai dzsungel valamely törzsének társaságába kerülünk, ugyanis számos maszkos bennszülött vár itt bennünket. A maszkok jelentik ennek az oldalnak a központi motívumát. Már regisztráció alkalmával választhatunk magunknak egy maszkot, ezen felül a játékok során is lehetőségünk van jelmezek gyűjtésére, amelyeket a boltban tudunk nyereményekre vagy készpénzre váltani.

Ebben a kaszinóban a játékok mellett sportfogadás is vár bennünket, az előbbi természetesen élő osztós részleggel is rendelkezik. Egy magát komolynak tartó kaszinó ugyanis 2023-ban már nem engedheti meg magának, hogy ne rendelkezzen élő osztós játékokkal, amelyek a leginkább közel hozzák a játékosokhoz a szárazföldi kaszinók élményét.

Az új játékosokat háromféle üdvözlő bónusz várja, attól függően, mely játékokat részesítik előnyben és milyen fizetési módokat használnak. A kaszinó játékosok üdvözlő bónusza egy 100%-os befizetési bónuszt tartalmaz 150.000 forintig, ami mellé 200 ingyenes pörgetés és egy bónusz crab jár. Ez remek jutalom, ugyanis a kaszinóban nagyon sok nyerőgépet találhatsz, 200 ingyenes pörgetéssel pedig sokat kipróbálhatsz közülük.

Van egy bónusz a sportfogadóknak is, ennek értéke 35.000 forint és jár mellé 4.000 forint értékű FreeBet. A harmadik bónusz azoknak jár, akik kriptovalutában szeretnek játszani. Ők 100 mBTC értékű bónuszt és 100 ingyenes pörgetést kaphatnak. Az oldalon lehetőség van kriptovaluta vásárlására is.

Amunra kaszinó

Amunra kaszino

Az Amunra kaszinó üzemeltetői arra törekedtek, hogy többféle módon is felvegyék a versenyt a többi kaszinóval és valami olyat alkossanak, amellyel kitűnhetnek a folyamatosan bővülő kaszinó kínálatból. Ezt két dologgal igyekeznek elérni, az egyik a tematika, a másik pedig a játékválaszték.

Az Amunra kaszinó oldala az egyiptomi mitológiát eleveníti fel. Az oldal megnyitásával piramisok, fáraók és a régi Egyiptom ismert alakjai jelennek meg, úgyhogy ha kedveljük ezt a kort és a kalandfilmeket, biztosan elnyeri a tetszésünket. Az igényes vizuális kialakítás mellett azonban ez az oldal a profi játékkínálatával is kitűnik.

Az oldalon sportfogadást, kaszinót és élő osztós játékokat találhatunk. A sportfogadási részlegben mindig megtalálhatjuk az aktuális nemzetközi versenyeket és számos sportágban fogadhatunk versenyképes szorzók mellett.

A kaszinó részleg nyerőgépes játékokat, asztali játékokat, játéktermi játékokat kínál az iparág olyan szolgáltatóitól, mint a Pragmatic, a NetEnt, a Play n’GO, a Quickspin, vagy a Spinomenal. Külön kategóriákba rendezve találhatjuk meg a legújabb és legnépszerűbb játékokat.

Az oldal fizetési módok tekintetében is kiemelkedőnek számít, fizethetünk olyan módszerekkel, mint a Skrill, a paysafecard, a Neteller, a Visa, a Mastercard, vagy a Jeton.

Lemon kaszinó

Lemon kaszino

Igaz, hogy a citrom akkor számít érettnek és jó ízűnek, amikor már sárga, de a Lemon kaszinó oldalának zöldes háttere is üdítően hat a látogatóra. Ez az oldal némileg eltér a többi kaszinótól, olyan értelemben, hogy a kaszinó részlegben nem találhatunk asztali, játéktermi és egyéb játékokat, ugyanis itt a nyerőgépes választékra helyezték a hangsúlyt.

A nyerőgépekből tekintélyes a kínálat, itt olyan játékok között válogathatunk, mint a Dio - Killing the Dragon, amely a legendás rockénekest, Ronnie James Diot vetíti elénk, a Crystopia, a Safari Gems, a 40 Lucky Sevens, vagy a Buffalo Sunset.

Az élő osztós részleg is abban tűnik ki, hogy a mennyiség helyett a minőségre helyezték a hangsúlyt, ugyanis itt két szolgáltató játékait találhatjuk, ezek a Pragmatic Play és az Evolution. A játékok között pedig találhatunk élő rulettet, élő blackjacket és olyan élő műsorokat is, mint a Funky Time, a Snakes and Ladders, az Extra Chilli Epic Spins, vagy a Monopoly Live.

Ami a fizetési módokat illeti, felsorolni is nehéz lenne minden opciót, de megtalálhatók itt a bankkártyás fizetési módok, a Neteller, a Skrill, a paysafecard és számos más lehetőség is.

Dolly kaszinó

Dolly kaszino

Az első asszociáció a Dolly kaszinó oldalának megnyitásakor az elegancia. Ez a kaszinó a filmes világ aranykorát idézi elénk, egy elegáns hollywoodi filmvetítésen érezhetjük magunkat, ha ezen az oldalon játszunk.

Itt olyan kaszinó játékokat találhatunk, mint a rulett, a baccarat, a póker, a blackjack, vannak nyerőgépek és a kaszinó rendelkezik egy élő osztós részleggel is, amely a leginkább megidézi egy olyan szárazföldi kaszinó hangulatát, ahová beugornánk egy filmvetítést követően.

A kaszinó az új játékosokat egy versenyképes üdvözlő bónusszal várja, amelynek keretében az első három befizetés után juthatnak kedvezményekhez, összesen 300.000 forint értékben. Ezt a bónuszt a kaszinó játékaiban tudod felhasználni, de mielőtt még igényelnéd, olvasd át a felhasználási feltételeket.

A Dolly kaszinóban elérhető számos fizetési mód, amelyek be- és kifizetésekre is használhatók. Ezek között megtalálható a Skrill, a Neteller, a Visa, a Mastercard, de számos kriptovaluta közül is választhatunk.

 

A Skrill online kaszinókban történő használatának előnyei és hátrányai

Az eredetileg Moneybooker néven alapított Skrill számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, amelyek miatt a felhasználók előnyben részesítik más online fizetési megoldásokkal szemben. Ezek közül talán első helyen érdemes megemlíteni a fizetési mód sokrétűségét, ugyanis ez a fizetési mód jelenleg 13 országból vehető igénybe és 40 devizát fogadnak el. 

Fontos szempont a biztonság is. Ha ezt a fizetési módot használod, nem szükséges megosztanod a banki adataidat a kaszinó oldallal, elegendő, ha az e-mail címedet megadod és már fel is töltheted a kiválasztott összeget. Az is az előnyös tulajdonságok közé tartozik, hogy szinte minden legális online kaszinó elfogadja ezt a fizetési módot, tehát akkor sem kell fizetési módot váltanod, ha esetleg kaszinót váltasz. 

Előnyök Hátrányok
Biztonságos Nem minden kaszinó fogadja el
40 féle valutával használható A honlapja nem érhető el magyarul
Összekapcsolhatod a bankkártyáddal  

Skrill kaszino online

Hogyan játszhatunk valódi pénzért a kaszinókban a Skrill e-pénztárca használatával?

Ami a fizetési mód internetes kaszinókban történő használatát illeti, ezzel kapcsolatban nem kell semmiféle komplikációra felkészülni. Ha ezt a fizetési módot részesíted előnyben, az online Skrill kaszinó magyar nyelvű platformja esetében keress rá a feltételek között a fizetési módokra. Ha ott megtalálod a listán a Skrillt, az azt jelenti, hogy használhatod korlátozások nélkül. Mivel van néhány online platform, ahol az üdvözlő bónuszt nem igényelheted ezen fizetési mód használatával, ezért erről minden esetben győződj meg a bónusz felhasználási feltételei között. Opcionális megoldás lehet, ha az első befizetést más módon hajtod végre, később viszont ezt használod. Ilyen módon a bónuszról se maradsz le és a fizetési módodat is használhatod hosszabb távon.

Ha még nincs számlád, regisztrálj egyet

Abban az esetben, ha egy online kaszinóban a Skrillt szeretnéd használni a be- és kifizetésekre, először egy Skrill számlát kell regisztrálnod, amit a szolgáltató hivatalos oldalán tudsz megtenni. Ehhez kövesd az alább leírt lépéseket és pár perc alatt megleszel vele:

1. Az oldalon kattints a Regisztráció gombra.
2. Ezt követően add meg a neved, lakhelyedet és e-mail címedet, amit használni fogsz.
3. Írd be a pénznemet is, amiben a számládra pénzt fogsz utalni.
4. Adj meg egy jelszót a fiókhoz.
5. Csatlakoztass egy bankszámlát a fiókodhoz és fizess be pénzt.
6. Menj a kaszinó oldalára és töltsd fel az egyenlegedet a Skrill hozzákapcsolásával.

Válassz egy Skrill kaszinót és fizess a Skrill pénztárcádból

Miután megtörtént a fióknyitás, az első lépés, hogy pénzt teszel a számládra. Ez a fizetési mód azért is előnyös, mert a használatával jobban tudsz gazdálkodni a költségeiddel, hiszen csak annyit tudsz elkölteni, amennyi a számlán van. A kaszinóban történő befizetés a következő lépések szerint valósul meg:

1. Jelentkezz be a kaszinóba, vagy nyiss egy fiókot.
2. Látogass el a profilodon belül a Pénztár részlegbe és válaszd a Befizetés lehetőséget.
3. A felkínált lehetőségek közül válaszd a Skrillt.
4. Írd be a befizetni kívánt összeget.
5. Kattints a Befizetés gombra.
6. A pénz perceken belül a fiókodban lesz és már játszhatsz is.

Általános tudnivalók

A Skrill már több, mint két évtizede jelen van az internetes fizetési piacon, még Moneybooker néven elkezdte az e-pénztárcás szolgáltatások nyújtását. A jelenlegi nevén 2013 óta ismerhetjük őket, két évvel később pedig felvásárolta a céget a Paysafe csoport, amely több hasonló céget tulajdonol. Más e-pénztárcás megoldásokhoz képest azzal magaslik ki, hogy 40 különböző devizában fogadja el a befizetéseket, ellentétben egyéb szolgáltatókkal, amelyek általában a néhány vezető világvalutát kínálják.

A cég üzleti politikájának középpontjában a biztonság áll. Ennek biztosítása érdekében minden fiók esetében kétfaktoros hitelesítés van érvényben, illetve a befizetések és kifizetések során SSL titkosítási rendszert használnak. Ez a fizetési mód a biztonság mellett a gyorsaság miatt is előnyt élvez számos más rendszerrel szemben, ugyanis a tranzakciók gyakorlatilag azonnal megvalósulnak, minimális díjfizetési kötelezettség mellett. Ezek ismeretében nem is kell különösebben meglepődni, hogy egyre több magyar játékos választja ezt a fizetési módot, hiszen így gyorsan, egyszerűen és biztonságosan tudják intézni online pénzügyeinket.

Skrill kaszinó befizetési bónuszok

A legjobb Skrill kaszinók online platformjai azért vonzanak sok játékost, mert előnyös befizetési bónuszokat kínálnak az újonnan regisztráló játékosoknak. Ezek a bónuszok általában olyan elemekből tevődnek össze, mint az ingyenes befizetések, a bónuszpénz, de időnként tartalmaznak cashback bónuszt is. Vannak olyan online kaszinók, amelyek többféle üdvözlő bónuszt kínálnak, amelyek különböző elemekből tevődnek össze, ezzel lehetőséget biztosítva a játékosoknak, hogy a preferenciáiknak megfelelő jutalmakat válasszák. A legjobb Skrill kaszinókban emellett a meglévő játékosok is számos folyamatos promóció közül tudnak választani, amelyek szintén különböző jutalmakat biztosítanak, illetve, gyakran VIP hűségprogram is elérhető, amely további kedvezményeket biztosít.

Befizetések és kifizetések a Skrill kaszinókban, díjak és a tranzakciók időtartama

A Skrill kaszinók nagyon népszerűek a magyarországi játékosok körében, ugyanis kedvező feltételek mellett kínálnak fizetési lehetőségeket, emellett biztonságosak és gyorsak. 

Ami a befizetéseket illeti, azok ezen fizetési mód használata esetén azonnaliak. Ez azt jelenti, hogy amint a Pénztár részlegben a befizetési lehetőségre kattintasz, a pénz a legrövidebb időn belül ott lesz a számládon és megkezdheted az üdvözlő bónusz felhasználását, vagyis a játékot. 

A kifizetések esetében azt kell tudnod, hogy az erre vonatkozó kérelmeket első körben a kaszinó adminisztrációjának kell jóváhagynia, ami néha 24 órát is igénybe vehet. Viszont, miután ez megtörtént, a kifizetés már gyorsan, 1-2 órán belül realizálódni fog és az igényelt összeg ott lesz a Skrill számládon.

Az online kaszinók, tekintve, hogy folyamatos versenyben vannak egymással a felhasználók kegyeiért, nem számolnak fel ezen tranzakciók esetében semmilyen díjat. Ha mégis, akkor legjobb az olyan kaszinót elkerülni. Ezzel szemben azt tudnod kell, hogy a Skrillnek vannak bizonyos díjai a fizetési ügyletek végrehajtása során. Ezekről a szolgáltató oldalán tudsz meggyőződni, Magyarország és a forint esetében ez a díj 1,25%-nál kezdődik. 

Skrill mobil alkalmazás

A fentiekben már számos olyan tényt és információt megosztottunk veled, amelyekből meggyőződhettél róla, hogy ez a szolgáltató teljes mértékben halad a korral, követi az aktuális technológiai trendeket és alkalmazkodik a felhasználók igényeihez. Ezek az igények pedig az elmúlt néhány évben azt mutatják, hogy az okostelefonok funkcióinak bővülése és a szélessávú internet tömeges elérhetősége következtében a felhasználók egyre inkább részesítik előnyben a mobilról történő játékot az online kaszinókban.

Az online kaszinók ezért oldalaikat olyan módon alakítják ki, hogy azok elérhetők legyenek a telefonok böngészőjéből is, sőt, nem kevés platform fejlesztett ki saját appot is, amit letölthetünk a telefonunkra és azon keresztül tudunk játszani.

A Skrill azzal csatlakozott ehhez a trendhez, hogy kifejlesztett egy saját appot, amit iOS és Android telefonra is le tudunk tölteni a honlapjukról és ezen keresztül tudjuk kezelni a pénzügyeinket. Természetesen, ha nem szeretünk alkalmazásokat tárolni a telefonunkon, annak böngészőjéből is beléphetünk Skrill fiókunkba.

Mennyire biztonságos a Skrill?

Ebben az áttekintésben már sok szó esett a biztonságról, ami nem is véletlen, hiszen a felmérések azt mutatják, hogy az online térben pénzt költő felhasználók számára ez kiemelt fontossággal bíró tényező. Ezen nem kell meglepődni, különösen ha az ún. high-roller játékosokról van szó, akik előszerettel játszanak nagy tétekben az online kaszinókban, hiszen ha hackerek, vagy más illetéktelen személyek kezébe jutnának az adataik, nagy összegekkel károsítanák meg őket. Ennek megelőzése érdekében a Skrill fiókok tulajdonosai kétfaktoros hitelesítést állíthatnak be, emellett a tranzakciókat a legkorszerűbb SSL titkosítási technológia védi a kellemetlenségektől. Egyszóval, ha a biztonságról van szó, akkor a Skrill a legjobbak között van.

GYIK

Biztonságos-e a Skrill használata az online kaszinó befizetések során?

Ennek a fizetési módnak az egyik legfőbb ismérve a biztonság, ennek érdekében számos erőfeszítést tettek. A fiókok kétfaktoros hitelesítéssel rendelkeznek, az ügyleteket pedig a legújabb SSL titkosítási technológia védi.

Miért nem tudok pénzt utalni a Skrill számlámról a kaszinószámlámra?

Ennek az lehet az oka, hogy az adott kaszinó nem támogatja a Skrillt, mint fizetési módot. Ha mégis, akkor lehet, hogy szoftverhiba, próbáld egy kisebb szünetet követően újra. Esetleg az is megoldást jelenthet, ha megpróbálod a gépedet újraindítani, illetve a kaszinó befizetési értékhatárait is ellenőrizheted.

Mennyi ideig tart a fizetési kérelem feldolgozása az online kaszinóban?

A befizetések ezekben a kaszinókban azonalliak, míg a kifizetések esetében először a kaszinónak jóvá kell hagynia azt, ellenőrizve a feltételek teljesítését. Ezt követően 1-2 órán belül megvalósul.

Van-e valamilyen szoftver a Skrill fizetési mód használatához?

A Skrill üzemeltetői sokrétű felhasználási lehetőséget biztosítottak. Egyrészt, a fiókod elérhető asztali gépen keresztül, a számítógéped böngészőjéből. Azonban, ha inkább mobilról játszol és intézed pénzügyeidet, akkor letöltheted a szolgáltatás appját a honlapról, amely iOS és Android telefonokra egyaránt elérhető.

Melyek a Skrill online kaszinókban történő használatának hátrányai?    

A számos előny mellett lehet némi hátránya is ezen fizetési mód használatának. Van néhány kaszinó, ahol ezen fizetési móddal nem igényelheted az üdvözlő bónuszokat. Ebben az esetben megteheted, hogy az első befizetést másik módszerrel hajtod végre, a többire viszont már a Skrillt használod.