Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες για αθλητικό στοίχημα στην Ελλάδα (2023)

Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες για αθλητικό στοίχημα στην Ελλάδα

Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες για αθλητικό στοίχημα στην Ελλάδα και αναλύουμε όλους τους επιμέρους λόγους για να τις επιλέξεις. Σίγουρα, οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην χώρα μας είναι πολλές, ωστόσο κάποιες από αυτές προσφέρουν περισσότερα πλεονεκτήματα έναντι των υπολοίπων. Εμείς δημιουργήσαμε μια λίστα με τις 10 καλύτερες, ώστε να σε γλιτώσουμε από την δύσκολη αναζήτηση και να σε βοηθήσουμε να ξεκινήσεις άμεσα το αθλητικό στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις.

Στην πρώτη θέση της λίστας με τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες βρίσκεται η Novibet, μια εταιρία στην οποία θα βρεις όλα όσα αναζητάς για online στοιχηματισμό. Υψηλές αποδόσεις, live betting, δυνατότητα live streaming, cash out, τεράστια ποικιλία αθλητικών γεγονότων και πολλά ακόμη πλεονεκτήματα σε περιμένουν στην συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρία. Ωστόσο υπάρχουν και 9 ακόμη επιλογές που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητες. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες για αθλητικό στοίχημα 

  • Novibet: Η καλύτερη στοιχηματική εταιρία για αθλητικό στοίχημα στην Ελλάδα.
  • Bet365: Μεγάλη ποικιλία αθλητικών γεγονότων για στοιχηματισμό. 
  • Winmasters: Η πιο εύχρηστη πλατφόρμα για online στοίχημα.
  • Betshop: Μεγάλος αριθμός αθλητικών γεγονότων με 0% γκανιότα. 
  • Pamestoixima: Το κλασικό παιχνίδι Πάμε Στοίχημα στην online έκδοση του.
  • Vistabet: Οι πιο γρήγορες αναλήψεις κερδών.
  • Netbet: Οι καλύτερες προσφορές σε μετρητά και free bets.
  • Fonbet: Μεγάλη ποικιλία σε ειδικούς στοιχηματισμούς.
  • Sportingbet: Η μεγαλύτερη γκάμα αθλημάτων.
  • Stoiximan: Κορυφαία εξυπηρέτηση προς Έλληνες παίκτες.

1. Novibet – Η καλύτερη νόμιμη στοιχηματική εταιρία στην Ελλάδα

Πλεονεκτήματα

  • Εύκολες καταθέσεις και αναλήψεις.
  • Τεράστια ποικιλία αθλητικών γεγονότων, αθλημάτων και virtual sports για στοίχημα.
  • Άμεση εξυπηρέτηση – Live Chat.
  • Γρήγορο live streaming χωρίς προβλήματα.
  • Εξαιρετικές επιλογές σε Live Betting.
  • Ανταγωνιστικές αποδόσεις και ασιατικά χάντικαπ
  • Αρκετά συχνά μπόνους και προσφορές (πρόγραμμα επιβράβευσης).
  • Χρήσιμα εργαλεία για τους παίκτες (αποτελέσματα, στατιστικά αγώνων κλπ).

Μειονεκτήματα

  • Η αρχική σελίδα θα μπορούσε να έχει λίγο καλύτερη οργάνωση.

Η Novibet αποτελεί μια σταθερή αξία για τους λάτρεις του αθλητικού στοιχήματος. Ευρύ φάσμα αθλημάτων και αθλητικών γεγονότων, ανταγωνιστικές αποδόσεις και άμεση υποστήριξη πελατών, είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για τους οποίους η συγκεκριμένη εταιρία βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μας.

Ποικιλία Αθλητικών γεγονότων και αποδόσεις - 5/5

Με μια γρήγορη ματιά στις κατηγορίες αθλημάτων για στοίχημα της Novibet μπορεί εύκολα να γίνει κατανοητό πόσες πολλές επιλογές προσφέρει η συγκεκριμένη εταιρία. Ειδικότερα, πέραν των βασικών αθλημάτων όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις, η Novibet προσφέρει την δυνατότητα για online στοίχημα σε βόλεϊ, ράγκμπι, μπέιζμπολ, χόκεϊ, χάντμπολ, πόλο, πυγμαχία και πολεμικές τέχνες καθώς και μια ιδιαίτερη κατηγορία με παιχνίδια υπολογιστή όπως το League of Legends, το Counter Strike και το DOTA 2. Σε όλα τα γεγονότα συναντήσαμε ιδιαίτερα ενισχυμένες αποδόσεις, κάτι που καθιστά την συγκεκριμένη εταιρία ως μία από τις ανταγωνιστικότερες στο κομμάτι αυτό.

Live Streaming / Live Betting - 4.9/5

Το ζωντανό στοίχημα στην συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρία είναι ιδιαίτερα εύκολο και γρήγορο. Μεγάλη ποικιλία στοιχηματικών εκδηλώσεων για live betting και γρήγορη προβολή των αγώνων για να μπορείς να απολαύσεις μια εξαιρετική εμπειρία στοιχήματος. Και φυσικά δεν θα πρέπει να παραλείψουμε την δυνατότητα αυτόματου cash out το οποίο αν αξιοποιηθεί σωστά μπορεί να μεγιστοποιήσει τα κέρδη ενός παίκτη.

Εξυπηρέτηση Πελατών – 4.9/5

Η εξυπηρέτηση αποτελεί έναν πολύ σημαντικό παράγοντα σε μια εταιρία με live στοίχημα και από ότι φαίνεται η Novibet δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο support της. Άμεση απάντηση σε ερωτήσεις και απορίες, γρήγορη αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος μπορεί να προκύψει και ένα προσωπικό ευγενικό και πλήρως κατατοπιστικό.

Εμπειρία Πλατφόρμας 4.8/5

Η συνολική εμπειρία που αποκομίσαμε από την συγκεκριμένη πλατφόρμα ήταν εξαιρετική. Καθ’ όλη την διάρκεια της δοκιμής δεν διαπιστώσαμε κάποιο κόλλημα ή δυσλειτουργία και το ποντάρισμα σε διάφορους αγώνες ήταν ιδιαίτερα εύκολο. Σε κάποιους ίσως φανεί λίγο πιο «βαριά» σελίδα σε θέμα πληροφοριών, ωστόσο με τόσα αθλητικά γεγονότα που προσφέρει προς στοιχηματισμό είναι λογικό θα λέγαμε. Δοκίμασέ την τώρα και σίγουρα θα μείνεις ικανοποιημένος.

2. Bet365 – Πληθώρα επιλογών σε αθλητικά γεγονότα και live betting

Πλεονεκτήματα

  • Μεγάλη γκάμα αθλητικών γεγονότων.
  • Άμεση εξυπηρέτηση – Live Chat.
  • Γρήγορες καταθέσεις και αναλήψεις.
  • Ενισχυμένες αποδόσεις.
  • Αρκετές προσφορές σε αγώνες στοιχήματος.

Μειονεκτήματα

  • Θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα δεδομένα κατά την ανάλυση ενός αγώνα σε live streaming

Η Bet365 αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες στοιχηματικές εταιρίες στην χώρα μας και όχι άδικα θα λέγαμε. Η πλατφόρμα της είναι από τις πιο εύχρηστες και ευχάριστες, ενώ η τεράστια ποικιλία σε αθλητικά γεγονότα που προσφέρει είναι σίγουρο πως θα καλύψει κάθε σου ανάγκη. Ειδικά στοιχήματα και cash out αποτελούν βασικά στοιχεία ενώ ιδιαίτερα ικανοποιητικές είναι και οι προσφορές που παρέχει στους παίκτες.

Ποικιλία Αθλητικών γεγονότων και αποδόσεις – 4.9/5

Οι επιλογές που προσφέρει η Bet365 είναι πάρα πολλές. Ειδικότερα, στην συγκεκριμένη εταιρία μπορείς να βρεις όλα τα γνωστά αθλήματα και αγωνίσματα με αρκετά καλές αποδόσεις. Βασικός παράγοντας για τον οποίο εντάξαμε Bet365 τόσο ψηλά στην λίστα με τις top στοιχηματικές εταιρίες.

Live Streaming / Live Betting - 4.7/5

Οι αγώνες που προβάλλονται σε live streaming είναι αρκετοί, ενώ η εμπειρία παρακολούθησης είναι όπως θα έπρεπε. Τα πονταρίσματα live betting μπορούμε να πούμε ότι γίνονται αρκετά γρήγορα ενώ καθ’ όλη την διάρκεια της δοκιμής δεν διαπιστώσαμε κάποιο πρόβλημα. Το μοναδικό αρνητικό, όπως αναφέραμε και στα μειονεκτήματα είναι το γεγονός ότι δεν προσφέρει τόσα δεδομένα για την ανάλυση του εκάστοτε αγώνα, σε σύγκριση πάντοτε με την πρώτη μας επιλογή. Φυσικά, η βαθμολογία που λαμβάνει είναι αρκετά υψηλή αφού καλύπτει άψογα την πλειοψηφία των παικτών στοιχήματος.

Εξυπηρέτηση Πελατών – 4.9/5

Η εξυπηρέτηση ανταποκρίνεται στα αιτήματα των παικτών σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει με άριστο επαγγελματισμό. Ακόμη και για τυχόν απορίες που μπορεί να δημιουργηθούν σε έναν χρήστη, η εξυπηρέτηση είναι άριστη.

Εμπειρία Πλατφόρμας 4.8/5

Η εμπειρία τόσο κατά το απλό όσο και το στοίχημα live ήταν παραπάνω από ικανοποιητική. Εάν αναζητάς μια σύγχρονη πλατφόρμα για στοίχημα, η Bet365 είναι σίγουρο πως θα σου προσφέρει μια υπέροχη και ταυτόχρονα διασκεδαστική εμπειρία. Όποιον λοιπόν ειδικό στοιχηματισμό και αν αναζητάς, για οποιοδήποτε άθλημα, θα το βρεις εδώ.

3. Winmasters – Η πιο εύχρηστη πλατφόρμα στοιχήματος

Πλεονεκτήματα

  • Μεγάλη ποικιλία αθλητικών γεγονότων.
  •  Φιλικό περιβάλλον προς τους χρήστες της πλατφόρμας.
  • Ζωντανά στοιχήματα με υψηλές αποδόσεις.
  • Ικανοποιητικές προσφορές.

Μειονεκτήματα

  • Περιορισμένος αριθμός τρόπων κατάθεσης συγκριτικά με τις υπόλοιπες εταιρίες.
  • Το Support θα μπορούσε να είναι πιο γρήγορο.

Κάποιοι παίκτες δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στα επιπρόσθετα χαρακτηριστικά στοιχηματισμού, ή στον αριθμό ειδικών στοιχημάτων που προσφέρει μια εταιρία. Κάποιοι όμως αναζητούν μια εύκολη και γρήγορη περιήγηση και γενικά θέλουν να παίξουν στοίχημα σε μια πλατφόρμα με εξαιρετική αισθητική. Εάν και εσύ ανήκεις στην συγκεκριμένη κατηγορία, η Winmasters σίγουρα αποτελεί μια επιλογή που θα πρέπει να δοκιμάσεις.

Ποικιλία Αθλητικών γεγονότων και αποδόσεις – 4.7/5

Η ποικιλία σε αθλήματα και αθλητικά γεγονότα είναι παραπάνω από ικανοποιητική. Όλοι οι δημοφιλείς αγώνες και όχι μόνο είναι διαθέσιμοι και μάλιστα με αρκετά ενισχυμένες αποδόσεις, ενώ δεν απουσιάζουν και οι ειδικές προσφορές σε συγκεκριμένα στοιχήματα.

Live Streaming / Live Betting - 4.7/5

Αναφορικά με το live streaming και το live betting της Winmasters, θεωρούμε ότι δεν της λείπει απολύτως τίποτα. Όλα τα στοιχήματα που δοκιμάσαμε εξελίχθηκαν άκρως ομαλά, ενώ η διαδικασία του cash out ήταν εξίσου εύκολη και γρήγορη.

Τμήμα Εξυπηρέτησης – 4.6/5

Η εξυπηρέτηση καθυστέρησε περισσότερο από ότι στις υπόλοιπες εταιρίες της λίστας μας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προσφέρουν άριστη εξυπηρέτηση σε όλα τα αιτήματα. Εμείς παραθέτουμε τα γεγονότα, ωστόσο αυτά μπορεί να βασίζονται σε πολλούς παράγοντες.

Εμπειρία Πλατφόρμας 4.9/5

Η φιλικότητα της πλατφόρμας προς αρχάριους και έμπειρους παίκτες είναι το δυνατό σημείο της εταιρίας. Θεωρούμε ότι κάθε παίκτης που δοκιμάζει αθλητικό στοίχημα ή live καζίνο στην Winmasters, μένει απόλυτα ικανοποιημένος με την αισθητική και την λειτουργικότητά της.

4. Betshop – Τα περισσότερα παιχνίδια με 0% γκανιότα

Πλεονεκτήματα

  • Μεγάλος αριθμός παιχνιδιών με 0% γκανιότα.
  • Εύχρηστη και λειτουργική πλατφόρμα για στοίχημα.
  •  Διαθέτει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες (live στοίχημα, cashout, στατιστικά κλπ).
  • Ανταγωνιστικές αποδόσεις.
  • Μεγάλη ποικιλία σε αθλήματα και παιχνίδια.

Μειονεκτήματα

  • Δεν προσφέρει live chat για άμεση επίλυση θεμάτων.
  • Η συνολική εξυπηρέτηση των παικτών θα μπορούσε να είναι πιο γρήγορη.

Σίγουρα όλες οι στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα να φέρουν και κάποια μειονεκτήματα, ωστόσο το σημαντικό είναι τα πλεονεκτήματα να υπερτερούν. Η Betshop αποτελεί μια εξαιρετική εταιρία για να παίξεις στοίχημα με πολλά πλεονεκτήματα, βασικότερο εκ των οποίων είναι όπως προαναφέραμε οι άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις και τα παιχνίδια με μηδενική γκανιότα.

Ποικιλία Αθλητικών γεγονότων και αποδόσεις – 4.6/5

Με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκαμε όλα τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα καθώς και πολλές επιλογές που δεν υπήρχαν σε άλλες εταιρίες. Σε γενικές γραμμές, η ποικιλία στοιχηματικών επιλογών που προσφέρει η Betshop είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική και θα καλύψει κάθε παίκτη.

Live Streaming / Live Betting - 4.7/5

Και στην συγκεκριμένη εταιρία το live betting και streaming προσέφεραν μια όμορφη εμπειρία. Θεωρούμε ότι διαθέτει όλες τις βασικές λειτουργίες και σίγουρα ανταγωνίζεται άξια τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες της λίστας. 

Τμήμα Εξυπηρέτησης – 4.6/5

Αρκετοί παίκτες κατά καιρούς έχουν αναφέρει ότι η εξυπηρέτηση πελατών είναι πολύ αργή και ίσως να έχει μία βάση. Σίγουρα το προσωπικό είναι ευγενικότατο και παρέχει ουσιαστική επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος, ωστόσο θεωρούμε ότι οι χρόνοι ανταπόκρισης χρήζουν κάποιας βελτίωσης.

Εμπειρία Πλατφόρμας 4.8/5

Τελευταίος παράγοντας αλλά πολύ βασικός είναι η εμπειρία της πλατφόρμας. Υψηλή ταχύτητα φόρτωσης των live παιχνιδιών, ευκολία περιήγησης στις επιμέρους ενότητες και σωστή κατηγοριοποίηση των αγώνων αποτελούν βασικά στοιχεία της Betshop. Μπορούμε λοιπόν εύκολα να πούμε ότι η συνολική εμπειρία που αποκομίσαμε ήταν άριστη και σίγουρα η Betshop αξίζει την θέση στην οποία βρίσκεται. Δοκίμασέ την και εσύ και δεν θα χάσεις!

5. PameStoixima – Από τις πιο αγαπημένες πλατφόρμες μεταξύ των Ελλήνων

Πλεονεκτήματα

  • Αρκετά διαθέσιμα παιχνίδια και γεγονότα.
  •  Οικεία και ευχάριστη πλατφόρμα.
  • Εξαιρετικά γρήγορη εξυπηρέτηση.
  • Καλές αποδόσεις.
  • Διασκεδαστικά virtual sports.

Μειονεκτήματα

  • Μικρότερη ποικιλία σε αθλήματα για στοιχηματισμό.
  • Θα θέλαμε λίγο πιο καλές αποδόσεις σε ορισμένα παιχνίδια.

Η εταιρία PameStoixima αποτελεί σίγουρα μια επιλογή που αξίζει να δοκιμάσεις. Ο βασικότερος λόγος για να την επιλέξεις είναι ότι από την πρώτη κιόλας επίσκεψη στην πλατφόρμα θα νιώσεις ένα ιδιαίτερα φιλόξενο και οικείο περιβάλλον, ενώ οι χρωματικοί συνδυασμοί ενισχύουν την συνολική εμπειρία. Φυσικά ως παίκτης πρέπει να δεις εάν και οι υπόλοιποι παράγοντες ικανοποιούν τις απαιτήσεις σου. 

Ποικιλία Αθλητικών γεγονότων και αποδόσεις – 4.5/5

Δεν μπορούμε να πούμε ότι η εταιρία δεν προσφέρει όλα τα αθλητικά γεγονότα που μπορεί κανείς να χρειαστεί. Ωστόσο με μια γρήγορη σύγκριση με τις υπόλοιπες της λίστας μας, θα μπορούσαμε να πούμε ότι υστερεί σε έναν μικρό βαθμό. Το ίδιο και στις αποδόσεις της, ωστόσο σίγουρα κατατάσσεται πολύ υψηλότερα από την μέση στοιχηματική εταιρία στην Ελλάδα. 

Live Streaming / Live Betting - 4.6/5

Τόσο το live στοίχημα όσο και το live streaming στην PameStoixima προσφέρουν μια όμορφη εμπειρία. Ένας λόγος που έρχεται σε χαμηλότερη θέση από τις προηγούμενες επιλογές μας είναι η ποικιλία στα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα σε Live streaming. Ωστόσο η διαδικασία στοιχηματισμού είναι ιδιαίτερα εύκολη, γρήγορη και εξελίσσεται χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. 

Εξυπηρέτηση Παικτών – 4.8/5

Η εξυπηρέτηση μέσω του Live chat είναι άκρως ικανοποιητική και το προσωπικό πρόθυμο να ικανοποιήσει τα αιτήματα το παικτών άμεσα και αποτελεσματικά.

Εμπειρία Πλατφόρμας 4.7/5

Η συνολική εμπειρία που αποκομίσαμε από την περιήγηση στην πλατφόρμα Pamestoixima ήταν εξαιρετική, αφού η άριστη κατηγοριοποίηση των αθλητικών γεγονότων σε συνδυασμό με το φιλικό περιβάλλον χρήσης παρέχουν μια μοναδική εμπειρία στο αθλητικό στοίχημα.

 

Περισσότερο αθλητικό στοίχημα με 5 ακόμη κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες

Αυτές ήταν οι 5 καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, ωστόσο δεν γίνεται να παραλείψουμε και 5 ακόμη κορυφαίες επιλογές που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσει ένας παίκτης. Εάν λοιπόν νιώθεις ότι οι ανωτέρω επιλογές δεν σε κάλυψαν απόλυτα, ρίξε μια ματιά και στις εξής εταιρίες για αθλητικό στοίχημα:

Γιατί επιλέξαμε τις συγκεκριμένες στοιχηματικές εταιρίες;

Οι λόγοι που κατατάσσουν μια εταιρία για online στοίχημα υψηλότερα από μία άλλη είναι πολλοί, μερικοί από τους οποίους είναι καθαρά υποκειμενικοί. Εμείς βασιστήκαμε στα πιο σημαντικά σημεία, τα οποία θα εξασφαλίσουν μια άριστη συνολική εμπειρία σε ένα παίκτη που θέλει να δοκιμάσει να παίξει στοίχημα online. Συγκεκριμένα:

Ποικιλία αθλητικών γεγονότων

Ένας ίσως από τους πιο σημαντικούς παράγοντες, θεωρείται η ποικιλία σε αγώνες και αθλήματα που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα. Σίγουρα οι περισσότεροι παίκτες επιλέγουν το ποδόσφαιρο, ωστόσο καλό είναι μια εταιρία για στοίχημα να παρέχει επιλογές και σε πολλά ακόμη αγωνίσματα. Έτσι, οι top 10 στοιχηματικές εταιρίες που συγκεντρώσαμε παρέχουν την μεγαλύτερη ποικιλία σε θέμα αγώνων και στοιχημάτων.

Live στοίχημα (Live Streaming / Live Betting)

Ένα τεράστιο ποσοστό παικτών στοιχήματος επιλέγουν το Live στοίχημα για τα πονταρίσματά τους. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να στοιχηματίσεις σε έναν αγώνα από το να τον παρακολουθείς ζωντανά σε live streaming και να μπορείς να επιλέξεις τα γεγονότα που θα συμβούν κατά την πορεία του αγώνα αυτού. Το στοίχημα live λοιπόν, πρέπει να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές και φυσικά να εξασφαλίζει μια γρήγορη και ομαλή διαδικασία. Στους επιπρόσθετους παράγοντες που λάβαμε υπ’ όψιν, σημαντική θέση κατέχει και το cash out.

Online Στοίχημα με υψηλές αποδόσεις

Οι αποδόσεις που προσφέρει κάθε εταιρία στοιχήματος διαφέρουν. Όσο υψηλότερες είναι οι αποδόσεις στα αθλητικά γεγονότα, τόσο μεγαλύτερο είναι το κέρδος σε περίπτωση επιτυχίας. Στις εταιρίες που συμπεριλάβαμε στην λίστα μας είναι σίγουρο ότι θα βρεις τις πιο καλές αποδόσεις, που αξίζουν και με το παραπάνω.

Καταθέσεις και Αναλήψεις

Κατά την αξιολόγηση - σύγκριση των κορυφαίων στοιχηματικών εταιριών δεν αναφερθήκαμε στις καταθέσεις και αναλήψεις. Ένας λόγος είναι ότι όλες οι παραπάνω εταιρίες προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία σε τρόπους κατάθεσης και ανάληψης που σίγουρα θα καλύψει τις ανάγκες κάθε παίκτη. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τις λάβαμε υπόψιν μας. Οι καταθέσεις και οι αναλήψεις αποτελούν βασικό μέρος στην συνολική εμπειρία του online στοιχηματισμού. Όσο περισσότεροι είναι οι διαθέσιμοι τρόποι τόσο το καλύτερο. Και φυσικά ιδιαιτέρα σημαντικοί είναι και οι χρόνοι με τους οποίος ολοκληρώνονται οι συναλλαγές με την εταιρία.

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών – Live Chat

Η άμεση ανταπόκριση του αρμόδιου τμήματος εξυπηρέτησης πελατών αποτελεί βασικό παράγοντα κατάταξης μιας στοιχηματικής εταιρίας. Η παροχή live chat για άμεση επίλυση τυχόν προβλημάτων που θα προκύψουν στην πορεία κρίνεται απαραίτητη. Έτσι, ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας για την λίστα με τις καλύτερες νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα ήταν και αυτός.

 

Γιατί η Novibet αποτελεί την καλύτερη στοιχηματική εταιρία για αθλητικό στοίχημα;

Λαμβάνοντας υπόψη όλους τους ανωτέρω παράγοντες, θεωρούμε ότι η Novibet αποτελεί την εταιρία που κερδίζει τον ανταγωνισμό και προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία online στοιχήματος. Ειδικότερα, η εταιρία προσφέρει μια ασυναγώνιστη ποικιλία σε αθλητικά γεγονότα για στοίχημα, εξαιρετικά ενισχυμένες αποδόσεις, άψογη λειτουργικότητα καθ’ όλη την διάρκεια των πονταρισμάτων και φυσικά ειδικά στοιχήματα που θα καλύψουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς και έμπειρους παίκτες. Συγκεντρωτικά, οι βασικότεροι λόγοι που η συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρία βρίσκεται στην πρώτη θέση είναι:

  • Καλές αποδόσεις σε όλα τα αθλητικά γεγονότα.
  • Αρκετές προσφορές και αγώνες με 0% γκανιότα.
  • Ένα εξαιρετικό live casino ώστε να χαλαρώσεις περιμένοντας κάποιο αποτέλεσμα.
  • Όλες οι απαραίτητες λειτουργίες για live στοίχημα (live streaming, cash out κλπ).
  • Όλοι οι γνωστοί τρόποι πληρωμής για καταθέσεις και αναλήψεις.
  • Άριστη εξυπηρέτηση στο live chat αλλά και στα αιτήματα.

Εάν φυσικά θέλεις να διασφαλίσεις ότι η εταιρία στοιχήματος που θα επιλέξεις, καλύπτει απόλυτα τις δικές σου προτιμήσεις, καλό θα ήταν να δοκιμάσεις και κάποιες από τις υπόλοιπες προτάσεις μας. Άλλωστε, όπως προαναφέραμε, η τελική επιλογή βασίζεται και σε υποκειμενικούς παράγοντες που αλλάζουν στον κάθε παίκτη.

 

Για ποιο λόγο να αναζητήσεις τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα

Το αθλητικό στοίχημα αποτελεί ένα αγαπημένο χόμπι των Ελλήνων εδώ και πολλά χρόνια. Το «Πάμε Στοίχημα» γνώρισε μεγάλη επιτυχία και όπως ήταν λογικό το παιχνίδι εξελίχθηκε και αναβαθμίστηκε σε τεράστιο βαθμό. Πλέον, ένας παίκτης μπορεί να απολαύσει μια μοναδική εμπειρία στοιχηματισμού με δυνατότητα επιλογών πέραν των βασικών σημείων και της ομάδας που θα κερδίσει. Ο βασικότερος λοιπόν λόγος για να αναζητήσεις τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες στη χώρα μας είναι ώστε να εξασφαλίσεις την καλύτερη εμπειρία στοιχηματισμού.

 

Συχνές Ερωτήσεις για το αθλητικό στοίχημα

Ποιες είναι οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα;

Ένα μεγάλο ζήτημα που έχει τεθεί στον χώρο των στοιχηματικών εταιριών και των live casino είναι το κατά πόσο κατέχουν την απαραίτητη άδεια λειτουργίας και γενικά λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι αρκετές πλατφόρμες στοιχηματισμού και καζίνο έχουν απαγορευτεί στη χώρα μας. Σίγουρα οι νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα να είναι πολύ περισσότερες, ωστόσο η 10 που αναφέρονται παραπάνω διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και μπορείς να τις δοκιμάσεις άφοβα.

Τι είναι το αθλητικό στοίχημα;

Το αθλητικό στοίχημα αποτελεί το ποντάρισμα στην έκβαση ενός αγώνα, μιας διοργάνωσης ή γενικά ενός παιχνιδιού. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να γίνουν πριν την έναρξη ενός αγώνα ή κατά την διάρκεια εξέλιξής του (στοίχημα Live). Το ποντάρισμα μπορεί να περιλαμβάνει τόσο βασικά σημεία (ποια ομάδα θα κερδίσει) όσο και πιο ειδικούς στοιχηματισμούς (ακριβές σκορ, συνολικός αριθμός κόρνερ, over/under, ασιατικά χάντικαπ κλπ).

Πως υπολογίζονται οι αποδόσεις στους αγώνες στοιχήματος;

Η διαδικασία υπολογισμού των αποδόσεων στα αθλητικά στοιχήματα είναι αρκετά πολύπλοκη και περιλαμβάνει διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου διαφόρων δεδομένων που αφορούν έναν αγώνα αλλά και αξιολόγηση από έμπειρους αναλυτές. Στόχος των εκάστοτε αποδόσεων είναι να προσελκύσουν έναν παίκτη αλλά ταυτόχρονα να αντικατοπτρίζουν και την πιθανότητα έκβασης του συγκεκριμένου γεγονότος.

Τι είναι το live betting;

Ως live betting ορίζεται το live στοίχημα. Ο στοιχηματισμός δηλαδή σε έναν αγώνα κατά την διάρκεια που αυτός εξελίσσεται. Ανάλογα με την πορεία ενός αγώνα, οι αποδόσεις και οι ειδικοί στοιχηματισμοί διαφοροποιούνται ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα στην πιθανότητα έκβασης. Επισκέψου τη Novibet και δοκίμασε την εξαιρετική live εμπειρία που σου παρέχει.

Τι είναι το Cash out που προφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες;

Το cashout αποτελεί μια αρκετά δημοφιλή επιλογή μεταξύ των παικτών και αφορά την δυνατότητα εξαργύρωσης ενός δελτίου πριν ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα του αγώνα. Ανάλογα με την πορεία ενός αγώνα, με το cash out μπορείς να πουλήσεις το δελτίο σου για κέρδος, πριν αυτό κερδίσει ή χάσει.

Τι σημαίνει ο όρος 0% γκανιότα στο στοίχημα;

Ως γκανιότα ορίζεται το κέρδος που εξασφαλίζει μια στοιχηματική εταιρία, ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Η επεξήγηση της μηδενικής γκανιότας είναι λίγο περίπλοκη, ωστόσο η βασική ιδέα είναι ότι με 0% γκανιότα μπορείς να στοιχηματίσεις σε όλα τα πιθανά αποτελέσματα και να λάβεις τα χρήματά σου πίσω ότι και αν συμβεί. Το σίγουρο είναι ότι η μηδενική γκανιότα αποτελεί ένα πλεονέκτημα, αφού οι αποδόσεις στον συγκεκριμένο αγώνα θα είναι σίγουρα οι καλύτερες δυνατές.

 

Σύγκριση των 5 καλύτερων στοιχηματικών εταιριών στην Ελλάδα

Η σύγκριση των καλύτερων στοιχηματικών εταιριών στην ελληνική αγορά μπορεί να αποτελεί μια αρκετά δύσκολη διαδικασία. Βασιζόμενοι στην άποψη των ειδικών πάνω στο αθλητικό στοίχημα σας παραθέτουμε τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες:

Novibet: Μια από τις πιο γνωστές νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην χώρα μας η οποία φροντίζει διαρκώς να εξασφαλίζει τις καλύτερες προσφορές στους αθλητικούς αγώνες και ταυτόχρονα να προσφέρει μια άριστη εμπειρία σε κάθε παίκτη.

Bet365: Μια τεράστια γκάμα στοιχηματικών επιλογών σε περιμένει και στην Bet365, μια εταιρία που φημίζεται για την πλατφόρμα στοιχηματισμού αλλά και το online casino που παρέχει.

Winmasters: Η συγκεκριμένη νόμιμη στοιχηματική εταιρία στην Ελλάδα έχει κερδίζει αρκετούς υποστηρικτές, με βασικότερο παράγοντα την υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα της πλατφόρμας, η οποία άλλωστε διασφαλίζει και ένα ομαλό παιχνίδι.

Betshop: Εάν αναζητάς για online στοίχημα σε παιχνίδια με 0% γκανιότα τότε  η Betshop αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές. Τα αθλητικά γεγονότα με προσφορά μηδενικής γκανιότας είναι πολλά και ίσως ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.

Pamestoixima: Το Πάμε Στοίχημα αποτελεί το κλασικό παιχνίδι που ξεκίνησε το sports betting στη χώρα μας. Είναι λοιπόν λογικό η online έκδοσή του να προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα σε ένα παίκτη, προσφέροντάς του μια εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού. 

 

Πώς να ξεκινήσεις το αθλητικό στοίχημα;

Εάν και εσύ θέλεις να ξεκινήσεις το online αθλητικό στοίχημα σε μια από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, η διαδικασία είναι αρκετά εύκολη και γρήγορη. Φυσικά η εκάστοτε εγγραφή σε στοιχηματική μπορεί να διαφέρει ανά περίπτωση, ωστόσο όποια και να επιλέξεις δεν θα σου πάρει περισσότερα από 3-4 λεπτά. Παίρνοντας ως παράδειγμα την Novibet, τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσεις μόλις επισκεφτείς την επίσημη ιστοσελίδα είναι:

  1.     Κλικ στο κουμπί «Εγγραφή»
  2.     Συμπλήρωση διεύθυνσης email, username και κωδικού πρόσβασης
  3.     Ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, χώρα και νόμισμα
  4.     Διεύθυνση Κατοικίας και αριθμό κινητού τηλεφώνου
  5.     Κλικ στο κουμπί «Άνοιγμα Λογαριασμού»

Η διαδικασία εγγραφής έχει ολοκληρωθεί και το παιχνίδι σου μπορεί να ξεκινήσει. Ωστόσο για να αποκτήσεις πλήρη πρόσβαση στις προσφορές θα χρειαστεί να ταυτοποιήσεις τον λογαριασμό σου με τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα ως προς τα στοιχεία ταυτότητας και διεύθυνση κατοικίας.

 

Συμπέρασμα για τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα

Το αθλητικό στοίχημα αποτελεί ένα παιχνίδι που ανέκαθεν προσέλκυε έναν μεγάλο αριθμό παικτών στη χώρα μας. Η συμπλήρωση των δελτίων στο πρακτορείο έχει πλέον αντικατασταθεί από online και ζωντανό στοίχημα, από την άνεση του σπιτιού. Εάν και εσύ θέλεις να απολαύσεις την καλύτερη δυνατή εμπειρία αθλητικού στοιχήματος με τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα, τότε σίγουρα η λίστα με τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη.

Αυτό που δεν θα πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι το αθλητικό στοίχημα αποτελεί ένα εξαιρετικό και πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι. Ωστόσο δεν παύει να υπάρχει ο κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Παίξε υπεύθυνα λοιπόν και φρόντισε να το διασκεδάσεις.

Η Novibet αποτελεί σίγουρα μια από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες για να ξεκινήσεις το online στοίχημα, με νόμιμη άδεια στην Ελλάδα, ωστόσο και οι υπόλοιπες εταιρίες της λίστας μας αξίζουν και με το παραπάνω. Επέλεξε αυτή που καλύπτει καλύτερα τις δικές σου ανάγκες και προτιμήσεις. Η εγγραφή και η πρώτη κατάθεση είναι ιδιαίτερα εύκολη σε κάθε εταιρία, ενώ σίγουρα θα λάβεις και κάποια ανταμοιβή κατά το ξεκίνημά σου. Για ποιο λόγο να περιμένεις;