Cele mai bune site-uri de poker online din Romania - primele 3

Cele Mai Bune Site-Uri De Poker Online

Jocul de poker pe bani reali este considerat a fi una dintre cele mai bune forme de divertisment, atât în mediul online cât și in mediul fizic în cazinourile stradale. Dacă acum câțiva ani predominau în marte parte cazinourile fizice sau locațiile specifice în care jucătorii puteau aveau parte de turnee de poker, nu putem observa decât că lucrurile s-au schimbat foarte mult în ultimul timp. Odată cu avansul tehnologic, din ce în ce mai mulți operatori de jocuri de noroc au făcut trecerea sprea mediul online, iar acest fapt a adus și mutarea jocului de poker în acest mediu.

În acest articol veți putea găsi informații despre cele mai bune site-uri de poker online din România, informații ce au fost livrate de către echipa noastră de experți în ale poker-ului ce au testat fiecare platformă în parte în urma unori criterii foarte bine stabilite.

Citește în continuare pentru a afla lista noastră de top site-uri de poker online din România, dar și informații despre bonusuri de bun venit la poker, cum te poți înregistra dar și ce tipuri de camere de poker sunt disponibile pe fiecare platformă.

Top site-uri de poker online din România

  • 888Poker - bonus fără depunere și gamă decentă de jocuri poker online
  • Unibet - platformă sigură și ușor de navigat de către clienții Unibet Poker
  • NetBet - cel mai mare bonus de bun venit la poker online

1. 888Poker - bonus fără depunere și gamă decentă de jocuri poker online

888poker

Pro:

  • Interfață modernă și ușor de utilizat
  • Varietate excelentă de metode de plată
  • Jocuri de poker online cu acțiune rapidă: SNAP și BLAST
  • Platformă stabilă și sigură
  • Aplicație mobilă 888Poker rapidă
  • Bonus de bun venit fără depunere

Contra:

  • Unele jocuri clasice lipsesc din portofoliu.

888Poker este unul dintre coloșii site-urilor de poker online din lume cu o platformă ce a luat viață în anul 1997 sub numele de Pacific Poker. A fost rebranduit sub numele de 888Poker în 2002 și a reușit să capteze foarte mulți utilizatori de-a lungul timpului, fiind considerat în prezent al doilea cel mai mare site de poker online după Pokerstars.

888Poker vine în întâmpinarea clienților săi cu o platformă modernă, stabilă și sigură ce găzduiește sute sau chiar mii de turnee de poker online pe parcursul unui an de zile.

Pachetul de bun venit la 888 Poker este unul complet ce acoperă dorințele oricărui client nou, oferind un bonus gratis fără depunere de 50 RON dar și un bonus de 100% până la 3000 RON.

Variații de poker - 4.5/5

Selecția de jocuri de poker online la 888 Poker nu este una foarte extinsă la momentul redactării acestui articol, principalele categorii disponibile fiind:

  • Blast
  • SNAP Poker
  • Texas Holdem
  • Omaha
  • Omaha Hi/Lo

Bineînțeles, secțiunea de Texas Holdem este favorita clienților 888 Poker, însă în ultimul timp secțiunile Blast și SNAP Poker au devent de asemenea foarte populare datorită modului rapid de desfășurare.

Turneele de poker online sunt foarte bine evidențiate pe platforma 888Poker, acestea fiind foarte diverse și făcute în așa fel încât să satisfacă dorințele clienților. Principalele tipuri de turnee regăsite la 888Poker sunt Sit & Go, Heads-UP, MTTS turnee cu mai multe mese, dar și turnee knockout și PKO (Knockout progresiv).

Bonusuri și promoții 888Poker

O cameră online de poker stabilă și populată ce vine însoțită de bonusuri și promoții reprezintă mediul cel mai plăcut de a fi întâmpinat atunci când alegeți o platformă de poker online. Accesând secțiunea de promoții 888Poker am fost plăcut surprinși de diversitatea de bonsuri oferite precum Rakeback săptămânal, Roata Premiilor, Rakeback Early Bir dar și tichete la turnee freeroll zilnice.

Pe lângă aceste promoții pentru clienții 888Poker deja existenți, trebuie să menționăm faptul că cei care decid să aleagă această platformă pentru prima dată vor fi recompensați cu două bonusuri de bun venit.

Bonusul fără depunere 888Poker este unul foarte simplu de obținut. Astfel, cei care decid să-și deschidă un cont la 888 Poker vor primi suma de 50 LEI doar pentru completarea procesului de înregistrare. Acest bonus va fi acordat treptat după înregistrare sub formă de tichete la turnee pe parcursul a 7 zile de la data revendicării.

Bonusul cu depunere 888 Poker de 100% până la 3000 de LEI va necesita o primă depunere de minim 50 LEI, iar acesta se va acorda în tranșe de 50 LEI, ținând cont de condițiile de pariere de 100 Puncte bonus pe fiecare tranșă. Câștigurile din bonus sunt limitate la suma de 2500 LEI.

De asemenea, nu putem uita și de clubul 888.ro la care bineînțeles se incadrează și jucătorii de la 888Poker. Veți câștiga puncte pe măsură ce jucați jocurile de poker online favorite, veți trece la niveluri superioare în funcție de punctele acumulate, ca mai apoi să puteți transforma aceste puncte în premii.

888Poker pe mobil - 5/5

888Poker este disponibil pe dispozitivele mobile atât direct prin intermediul browser-ului, dar și prin aplicația mobilă pentru telefoanele ce folosesc ca sistem de operare iOS sau Android. Puteți face download la 888Poker online din magazinele virtuale Apple Store pentru iOS și respectiv Google Store pentru Android.

În ambele moduri de accesare a 888Poker pe mobil, vă veți putea loga la contul dumneavoastră cu detaliile normale de autentificare și veți putea găsi aceleași jocuri și turnee pe care le regăsiți și în varianta desktop.

Atât aplicația mobilă 888Poker cât și accesarea platformei direct din browser-ul mobil se vor mișca la fel de cursiv ca și în varianta desktop, deci vă puteți bucura de aceeași experiență plăcuta în toate cele trei scenarii.

Metode de plată 888Poker

Verificăm întotdeauna care sunt metodele de depunere și de retragere pe un site de poker online, deoarece este un aspect foarte important de luat în calcul înainte de a face o tranzacție online.

888Poker dispune de o gamă destul de variată de metode de plată, fie că vorbim despre clasicele carduri bancare Visa și Mastercard, sau despre portofele electronice precum Skrill, Trustly, Neteller, Paysafecard sau Apple Pay.

Depunerile la 888Poker sunt realizate instant indiferent de metoda aleasă, în timp ce retragerile 888Poker pot dura și până la 2 zile lucrătoare în funcție de opțiunea aleasă.

Serviciul de relații clienți la 888Poker - 5/5

Este foare ușor să intrați în legătură cu echipa de suport de la 888Poker, iar pe site-ul acesora veți regăsi toate cele trei metode pentru a face acest lucru:

  • Telefonic la numărul +44 203-478-1907
  • Prin email la adresa suport@888.ro
  • Prin completarea formularului de contact de pe site din secțiunea Contact.

Din păcate nu am putut găsi o funcție de live chat disponibilă la 888Poker atunci când am redactat această recenzie, însă cu siguranță veți putea lua legătura cu cei de la 888Poker folosind una dintre metodele de mai sus.

În concluzie, 888Poker reprezintă unul dintre cele mai bune site-uri de poker online din România și singurul site de poker de top care oferă un bonus fără depunere. Chiar dacă nu dispune de o varietate mare de jocuri de poker online, aceștia recompensează prin numărul mare de jucători în secțiunea 888Poker Holdem dar și în cadrul turneelor zilnice și săptămânale.

18+ Site-ul este interzis minorilor. Joacă responsabil.

Gambling Therapy / Joc Responsabil

2. Unibet Poker - platformă sigură și ușor de navigat

unibet poker

Pro:

  • Una din cele mai bune platforme de poker online.
  • Interfață modernă și unică
  • Bonus de bun venit generos de 200€
  • Retrageri rapide
  • Sistem de loialitate Unibet Poker

 Contra:

  • Opțiuni reduse de jocuri
  • Programele terțe sunt interzise

Deși nu se poate compara cu giganții în materie de site-uri de poker online Pokerstars și 888Poker, Unibet Poker are cu siguranță una dintre cele mai moderne și inedite platforme de poker online. Datorită acestui aspect, cei de la Unibet Poker au câștigat în anii precedenți diverse premii pentru “Inovație în Poker“. Pe lângă acestea, secțiunea de poker aparție unui operator cu renume la nivel global cu o experiență de peste 20 de ani și cu clienți în peste 100 de țări și teritorii din întreaga lume.

Întreaga platformă Unibet Poker este conturată în jurul ideii că pokerul este un joc de divertisment, iar această experiență o poți resimți din primul moment când deschideți această platformă.

Unibet Poker este deținut și operat de către Kindred Group, iar în România deține o licență activă de la ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc).

Dacă considerați că Unibet Poker este alegerea potrivită pentru dumneavoastră, atunci trebuie să profitați din plin și de bonusul de bun venit colosal de 200 Euro.

Variații de poker - 4.5/5

Unibet Poker pune la dispoziția clienților săi două dintre cele mai populare tipuri de poker:

  • Texas Hold’em
  • Omaha High

Ambele tipuri pot fi jucate în varianta cash dar și în cadrul turneelor multi-table (MTT). Majoritatea jucătorilor preferă acest tip de turnee datorită fondurilor de premii strânse și numărului mare de participanți.

Pentru cei care sunt la început de drum în lumea poker-ului online, Unibet le pune la dispoziție o secțiune întreagă de ghiduri și strategii de poker cu informații în detaliu despre turnee dar și despre pshiologia jocului de poker.

Ca și concluzie generală în ceea ce privește variația de jocuri de poker online la Unibet Poker, vă putem asigura că nu vă veți plictisi. De la jocuri cash la turnee Sit & Go, de la jocuri de tip Banzai la noua variantă de poker Unibet Hexapro, cu siguranță fiecare jucător își va găsi ceva ce se pliază pe gustul său.

Bonusuri și promoții Unibet Poker - 5/5

Promoțiile Unibet Poker sunt multe și diverse, iar clienții acestora se pot bucura săptămânal sau uneori chiar zilnic de diferite diferite bilete gratis la turnee freeroll, de tokenuri sau chiar sume de bani. Printre principalele promoții active la Unibet Poker în momentul redactării acestui articol reamintim următoarele: 

  • Jackpot-uri HexaPro garantate
  • €75.000 la Cursele XP
  • Marțea decolezi cu HexaPro Extreme
  • Sâmbăta Stratosferică

Pe lângă cele menționate mai sus e important să reamintim și de bonsul de bun venit Unibet Poker, ce este unul pe măsura așteptărilor atunci când ne gândim la acest operator de renume.

Dacă sunteți în căutare de bonus de bun venit Unibet Poker, ați nimerit cu siguranță in locul potrivit. La momentul redactării acestui articol, Unibet Poker oferă un pachet de bun venit de 200€ + un bilet la Unibet Open de €10.

Bonusul de bun venit de 200€ la Unibet Poker este deblocat pe parcursul a 5 trepte, iar fiecare treaptă necesită să realizați un anumit prag de rake pentru a debloca fiecare bonus, după cum urmează:

  • Treapta 1: realizați un rake de 2€ pentru un bonus de 1€
  • Treapta 2: realizați un rake de 10€ pentru un bonus de 4€
  • Treapta 3: realizați un rake de 50€ pentru un bonus de 15€
  • Treapta 4: realizați un rake de 150€ pentru un bonus de 40€
  • Treapta 5: realizați un rake de 588€ pentru un bonus de 140€

Pentru a clarifica și mai mult lucrurile, rake-ul este definit ca taxele pe care jucătorul le plătește atunci când se înscrie la turnee sau când participă la jocuri cash. Este important să știți că fiecare bonus nu necesită condiții de rulaj, ceea ce înseamnă că puteți face retragerea imediat după alocarea acestuia.

Unibet Poker pe mobil - 5/5

Atât în versiunea desktop cât și în cea mobilă, Unibet Poker oferă clienților săi posibilitatea de a alege între a descărca aplicația Unibet sau de a continua să joace direct din browser.

Aplicația mobilă Unibet Poker este disponibilă în App Store pentru utilizatorii de iPhone și iPad, dar se poate găsi și în Google Store pentru cei care folosesc dispozitive cu Android. Dacă nu reușiți să găsiți aplicația mobilă Unibet Poker în magazinele virtuale, atunci puteți accesa secțiunea Aplicații pe site-ul Unibet unde veți găsi două linkuri directe pentru a descărca aplicația.

Aplicația de mobil Unibet Poker se mișcă foarte cursiv pe dispozitivele mobile, în special pe cele cu display mai mare cum ar fi tabletele.

Metode de plată Unibet Poker - 4/5

Fiind un brand de renume în industria jocurilor de noroc, Unibet nu dezamăgește prin numărul de metode plată oferite. În primul rând e important de menționat că toate metodele de depunere și de retragere pe site-ul Unibet Poker sunt sigure și ușor de folosit.

Dacă doriți să folosiți un card bancar pentru depuneri Unibet Poker, atunci puteți alege între Mastercard, Visa și Revolut. De asemenea, puteți folosi și metoda de transfer bancar, însă retragerile folosind această metodă sunt mai lente.

De asemenea, la Unibet Poker se poate folosi și Paysafecard și Earthport ca modalități de plată sigure.

Depunerile sunt în general procesate instant, iar suma minimă nu este deobicei mai mare de 50 RON. Retragerile sunt procesate în decursul a 1-3 zile lucrătoare, iar Unibet ne asigură ca durata acestora nu poate depăși 10 zile.

Serviciul de relații clienți la Unibet Poker - 5/5

Fiind un brand de succes, Unibet a pus mereu accent pe nevoile clienților săi. Prin urmare, aceștia dispun de un serviciu de calitate când vorbim despre suport tehnic. Pe site-ul Unibet Poker veți putea găsi disponibilă funcția de live chat ce poate fi accesată în fiecare zi de ora 9.00 dimineața până la ora 12.00 noaptea.

Nu este disponibil un număr de telefon pe site-ul Unibet, însă dacă doriți sa îi contactați iar serviciul de live chat nu este disponibil în acel moment, puteți să o faceți prin intermediul adresei de email: info.ro@unibetsupport.com.

De asemenea, Unibet pune la dispoziția clienților săi o secțiune impresionantă de întrebări și răspunsuri, ce poate fi consultată accesând “Centrul de Informații”.

Unibet Poker poate fi soluția ideală pentru cei ce sunt în căutarea unei platforme de poker online inedită și sigure.

18+ Site-ul este interzis minorilor. Joacă responsabil.

Gambling Therapy / Joc Responsabil

3. NetBet Poker - cel mai mare bonus de bun venit la poker online
netbet poker

Pro:

  • Interfață modernă bine structurată
  • Cel mai mare bonus de bun venit la poker online din România
  • Existența unui program de loialitate
  • Operator de renume
  • Modalități de plată sigure

 Contra:

  • Opțiuni puține de jocuri de poker
  • Numărul de jucători redus la orele de vârf

NetBet este un alt operator de renume ce a decis să-și înceapă aventura în jocurile de poker online după un parcurs de succes pe partea de pariuri sportive și cazino. Deși nu este atât de popular precum Pokerstars, NetBet Poker este un nume destul de vechi în industrie, acesta datând încă din anul 2014 când a căpătat actualul nume, înainte fiind cunoscut sub numele de Poker770.

Chiar dacă nu dispune de o gamă variată de jocuri de poker online, NetBet oferă clienților săi cele mai populare jocuri de poker, în special în varianta Texas Hold’em.

Variații de poker - 4/5

După cum am precizat un pic mai sus, NetBet nu excelează la diversitatea de jocuri de poker din portofoliu, dar în schimb au decis să se focuseze pe variantele cele mai iubite de către jucători.

În prezent, clienții NetBet Poker se pot bucura de Texas Hold’em, Omaha și Stud Poker. De asemenea, la NetBet Poker jucătorii pot experimenta și o versiune nouă și plină de acțiune a jocului de bază Texas Hold’em, intitulată SixPlus Hold’em.

Pentru cei care sunt noi în lumea poker-ului NetBet a pregătit o secțiune specială intitulată ‘Academie’, unde este explicat pas cu pas cum funcționează fiecare joc în parte. De asemenea, aici pot fi găsite detalii despre turneele de poker online, cum să va înscrieți și care sunt tipurile de turnee oferite de către aceștia. Un glosar de termeni de poker este prezent în aceeași secțiune unde fiecare termen este explicat. Toate aceste informații sunt foarte utile atunci când doriți să aprofundați mai multă teorie în ceea ce privește jocul de poker.

Varietatea de turnee freeroll este un alt atu al celor de la NetBet Poker, unde jucătorii au șansa să câștige premii în bani reali fără a plăt nici o taxă de înscriere.

Bonusuri și promoții NetBet Poker - 4.7/5

La momentul în care am scris această recenzie, pe pagina de promoții al celor de la NetBet Poker am putut găsi doar trei oferte speciale:

  • Ipoker Festival - unde jucătorii se pot înregistra și califica la sateliți de doar 0.20€ cu șanse a câștiga o parte din cele 2 milioane de Euro în premiii garantate.
  • Cursa Twister - o cursă unde jucătorii câștigă puncte duble și pot avansa în clasament pentru a câștiga diferite premii.
  • Twister Poker - la începutul fiecărui joc de Twister o roată se va învârti care va stabili valoarea jackpotului. Astfel jucătorii pot juca în modul turbo și câștiga un super jackpot cu doar 1€ buy in.

Dacă am menționat deja ofertele speciale NetBet Poker, e timpul să trecem la “cireașa de pe tort“ ce reste reprezentată de către generosul pachet de bun venit oferit de către NetBet.

Noii clienți NetBet Poker se pot bucura de un bonus de 200% până la 1500€ + 20€ Cash la primul depozit atunci când se înregistrează și folosesc codul bonus promoțional FREE20.

Depunerea minimă pentru obținerea acestui bonus Cash este de 20€ sau echivalentul de 80 RON în România.

În ceea ce privește bonusul de 200% până la 1500€, acesta este acordat treptat pe parcurs ce te bucuri de jocurile de la NetBet Poker. Condițiile de deblocare ale bonusului sunt în strânsă legătură cu rake-urile plătite și punctele acumulate. Prin urmare, cele 3 etape de acordare sunt:

  • Prima etapă: vei elibera 2€ când vei acumula 100 de puncte. (primii 2€)
  • A doua etapă: vei elibera câte 2€ de fiecare dată când vei acumula 135 de puncte. (următorii 8€)
  • A treia etapă: vei elibera câte 2€ de fiecare dată când vei acumula 200 de puncte. (următorii 1490€)

NetBet Poker pe mobil - 5/5

La fel ca și în cazul altor site-uri de top de poker online din România, NetBet Poker oferă atât clienților noi cât și celor existenți oportunitatea de a juca pe platforma sa atât din browser de pe telefonul mobil, sau din aplicația mobilă NetBet.

Din primul moment în care accesați pagina de start, puteți găsi linkurile de download NetBet Poker atât pentru sisteme cu Windows pentru cei ce preferă varianta desktop, cât și pentru Android pentru cei ce aleg să folosească telefonul mobil.

Aplicația mobilă NetBet Poker are același design și aceeași tematică ca și atunci când accesați contul dumneavoastră din varianta desktop de pe un laptop.

Metode de plată NetBet Poker - 5/5

Pe partea de modalități de plată, NetBet Poker stă chiar foarte bine deoarece utilizatorii pot folosi o gamă diversă de opțiuni.

Pentru cei care aleg să facă depuneri folosind cardul bancar, NetBet pune la dispoziție trei variante: Visa, Mastercard și Revolut. În schimb ce pentru cei ce preferă portofele electronice, avem variante precum: Apple Pay, Skrill, Neteller sau Paysafecard.

Suma minimă a unei depuneri la NetBet Poker variază în funcție de metoda de plată aleasă de la minim 20 RON până la 50 RON. În ceea ce privește retragerile, acestea sunt destul de rapide în mod normal, dar cu unele modalități de retragere pot dura și până la 12 zile.

Serviciul de relații clienți la NetBet Poker - 4/5

Serviciul de clienți la NetBet Poker este unul decent, ce pune la dispoziția utilizatorilor un formular de contact, o funcție de live chat dar și contact direct folosind contul personal de WhatsApp.

Timpul de așteptare pentru a intra în contact cu cineva din echipa Netbet este unul foarte scurt cu o durată de până la 5 minute.

Dacă alegi NetBet Poker, cu siguranță nu va fi o alegere greșită și spunem asta pentru că am fost încântați de profesionalismul și modul prin care NetBet alege să-și trateze clienții.

18+ Site-ul este interzis minorilor. Joacă responsabil.

Gambling Therapy / Joc Responsabil

Cum să joci la top site-uri de poker online?

Dacă sunteți indecis în a alege un site de poker online din România care să se plieze pe gustul dumneavoastră, noi deja am făcut partea mai great și am pus la dispoziția dumneavoastră cele mai bune site-uri de poker online.

Am definit un site de poker online ca fiind unul de top după ce am verificat cu atenție mai multe aspecte precum securitatea și siguranța platformei de poker, modalitățile de plată, bonusurile de bun venit și eventualitatea prezentării unui bonus fără depunere, și de asemenea gama variată de jocuri de poker online oferite de fiecare operator.

Întrebări frecvente despre site-urile de poker online din România

Sunt sigure site-urile de poker online din România?

Toate site-urile de poker online din România sunt sigure dacă sunt licențiate și validate de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Fiecare site trece printr-un audit făcut de către acest oficiu dar și de către alte companii terțe care se asigură de corectitudinea modului de joc pe fiecare platformă și de siguranța tranzacțiilor.

Care este cea mai bună platformă de poker online pe bani reali din România?

888Poker este alegerea noastră ca fiind cea mai bună platformă pentru poker online din România. Cu toate acestea, și Pokerstars reprezintă o alternativă foarte bună fiind considerați de mulți jucători ca fiind liderul pe piață.

Pot juca poker online cu bonus fără depunere în România?

Răspunsul este da, singurul operator din România care oferă un bonus fără depunere este 888Poker. Fiecare jucător nou care alege 888Poker va primi un bonus fără depunere de 50 LEI atunci când se înregistrează.

Cum pot obține un bonus la poker online?

Majoritatea site-urilor de poker online din România oferă un bonus de bun venit noilor clienți, iar tot ce trebuie să facă aceștia pentru a deveni eligibili este să se înregistrez folosind un cod promoțional dacă este cazul, și să facă o primă depunere.

Pot juca poker online pe bani reali de pe mobil?

Da, absolut fiecare dintre operatorii prezentați mai sus pun la dispoziția clienților săi atât o aplicație mobilă dedicată cât și varianta normală de a accesa platforma direct din browserul telefonului mobil.

Cum să te înregistrezi pe un site de poker online din România?

Procesul de înregistrare pe site-urile de poker online din România este unul direct și nu necesită foarte mult timp pentru a fi parcurs. În momentul în care te-ai decis ce site de poker online îți este pe plac, poți urma pașii de mai jos pentru a te înregistra:

Pasul 1: Intră pe pagina site-ului de poker online

  • Apasă pe butonul Înregistrare / Înscrie-te / Conectează-te
  • Completează formularul de înscriere adăugând datele personale necesare
  • Finalizează procesul de înregistrare prin confirmare apăsând pe butonul Confirm.

Pasul 2: Verifică-ți noul cont de poker online creat

  • Verifică emailul primit din partea operatorului cu vedere la verificarea adresei de email.
  • În cazul în care nu ai primit emailul, poți verifica fișierul Spam
  • Unele site-uri de poker pot să vă trimită un cod pe telefon pentru verificarea contului.

Pasul 3: Efectuează prima depunere

  • Apasă pe butonul de depunere
  • Alege metoda de plată favorită
  • Accesează jocurile de poker preferate

Comparație între site-urile de poker online din România

Am făcut deja prezentarea celor trei site-uri principale de poker online din România un pic mai sus, iar dacă încă nu te-ai decis la care să te înscrii, atunci poți vedea comparația de mai jos.

888Poker este un veteran pe piața de poker online din România, acesta fiind cunoscut pentru diversitatea jocurilor de poker oferite dar și pentru abundența de turnee generoase. De asemenea, 888Poker îți oferă și un bonus de bun venit generos dar și multe modalități de plată. 888 Poker se pliază perfect pentru jucătorii de poker mai experimentați.

Unibet Poker nu are o gamă atât de diversificată de jocuri de poke ca cei de la 888Poker, dar surprinde prin interfața inedită a platformei sale. Mai mult decât atât, Unibet pare a-și dori să-și educe jucătorii în lumea poker-ului și are pe site-ul său printre cele mai complete ghiduri de poker online. Unibet este alegerea perfectă pentru cei care sunt la început de drum în aventura poker-ului online.

NetBet Poker surprinde cu cel mai mare bonus de bun venit la poker online din România, aceștia oferind noilor clienți 200% până la 1500€ + 20€ Cash la primul depozit atunci când se înregistrează și folosesc codul bonus promoțional FREE20.

Dacă sunteți în căutare de un bonus de bun venit generos la poker online, atunci NetBet Poker poate fi soluția ideală.

Fiecare site de poker online de top din România are avantajele și dezavantajele sale. Noi am încercat sa facem o recenzie cât mai detaliată a fiecăruia dintre ele pentru a te ajuta să faci o decizie bazată pe informații reale. Alegerea unui site de poker este un pic dificilă mai ales dacă sunteți la început de drum, dar cea mai bună alegere este cea care considerați că vă satisface toate nevoile.

Articole similare: Cazinouri online din Romania

AVERTISMENT: Informațiile de pe acest site sunt prezentate numai în scop informațional. Dacă joci la cazinouri online sau pe site-uri de pariuri, trebuie să știi că jocurile de noroc implică anumite riscuri.

Deși verificăm cu atenție site-urile de jocuri de noroc, îți recomandăm să consulți și legislația în vigoare înainte să joci online. Ca să accesezi și să folosești site-urile de jocuri de noroc și ghidurile pe care le publică trebuie să ai minim 18 ani.

18+ Site-ul este interzis minorilor. Joacă responsabil.

Gambling Therapy / Joc Responsabil